fbpx

Vuokraa palju

Täältä näet ajantasaisen varaustilanteen. Voit jättää varauksen alla olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla asiakaspalvelu@oulunpalju.fi tai soittamalla 040-8463313. Muista lisätä yhteydenottolomakkeeseen puhelinnumerosi.

Huom! Vuokraamalla sitoudut noudattamaan vuokraehtoja. Tarkastathan myös hinnaston.

Vuokraa Palju Oulussa. Kuvassa vuokrattava kylpytynnyri Oulun Nallikarissa

Tietoa kylpytynnyristä

Suuren tilavuutensa ansiosta palju pysyy lämpimänä pitkään, ja on mukavampi kuin ahtaammat kylpytynnyrit.  Paljuun mahtuu helposti useampi henkilö, ja sivutelineille voi laskea virvokkeita kylpemisen ajaksi. 

Palju voidaan tuoda kuljetettuna (Kts. hinnasto) tai noutaa itse Oulun keskustan kupeesta. Vuokraukseen on saatavilla myös polttopuut, alkaen 35 € / lämmityskerta.

Paljun vuokraus Nallikarin lomakylään

Paljun voi halutessaan vuokrata kuljetettuna Nallikarin lomakylässä sijaitseviin huviloihin. (Esim. Villa Kippari ja Villa Meriholsti). Kirjoita varaustiedusteluusi tarkemmat tiedot vierailustasi, niin kasaamme teille sopivan paketin.

Usein kysyttyä

Kyllä voi, tarvitset vain peräkoukullisen auton. Huomioi, että palju tuo runsaasti lisää painoa autoosi, ja tarkasta, että kiinnität perävaunun sähköpistokkeen. Tarjoamme tarvittavat adapterit. Aja varovasti!

Kylpytynnyrin lämmitys vie säästä ja lämpötilasta riippuen n. 4-6 tuntia. Lämmittämiseen on siis hyvä varata runsaasti aikaa. Lämmittämisen saa aloittaa vasta, kun palju on täytetty kamiinan putkien suuaukkojen yläpuolelle.

Niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Pitempiin vuokrauksiin (Yli 3 pv.) tarjoamme aina erillisen hinnan.

Kuljetuksen hinnat löytyvät hinnastostamme. Esimerkiksi Nallikariin kuljetus (sisältäen paljun pystytyksen ja valmistelun täyttöä sekä lämmitystä varten) maksaa 65 euroa.

Vuokrauksen yhteydessä voimme myydä myös polttopuut hintaan 35 euroa / lämmityskerta. Takaamme, että palju pysyy lämpimänä koko illan!

Paljuun mahtuu helposti n 6 – 8 henkeä. Se on myös muodoltaan mukavampi, kun polvet eivät jatkuvasti kolise toisia vasten kuten ahtaissa, pyöreissä paljuissa. Paljun maksimihenkilörajoitus on 8 henkilöä.

Vuokraa Palju Oulussa

OulunPalju/Vellamo Rental Oy

Yhteystiedot

OulunPalju on paljun vuokrausta Oulussa tarjoava kahden hengen yritys. Vuokraamme Oulun alueella suurikokoista paljua, johon mahtuu yli 10 henkilöä. Palju on helppo lämmittää, ja eristyksensä ansiosta se varaa lämpöä pitkään, pitäen kylpemisveden lämpimänä vaikka myöhään yöhön. 

Kaikki oikeudet pidätetään.
© 2020 Vellamo Rental Oy.